Vimbu meistarklase Āgenskalna tirgū
Vimbu meistarklase Āgenskalna tirgū šefpavāra Kaspara Jansona vadībā un Mazjūras zvejniekiem.
Vimba ir zivs, kura ir slavena ar asakām. Bet zinošs pavārs tās var pagatavot tā, ka asaku nav un pat lieli skeptiķi ēd ar gardu muti pirkstus laizīdami. Tas izdevās arī piekrastes zvejniekiem, kuru nozvejotās vimbas gatavoja un pieredzē dalījās šefpavārs Kaspars Jansons. Vimbu zupa, mazsālītu vimbu kanapē un vimbu salāti. Atnākušajiem bija iespēja to visu uz vietas nobaudīt. Un turpat blakus nopirkt zvejnieku zvejotās un pašu pagatavotās zivis. Smukas un gardas.
www.piekrasteszivis.lv
Pasākums notiek ar valsts atbalstu piekrastes zvejniecības attīstības mārketinga programmas īstenošanai, pieteikuma Nr.24-00-SOTV08-000001